in Blog

Lăsați like-urile lui Klaus Iohannis și concentrați-vă naibii pe adevărata problemă: mor copii

Deși sunt conștient că o criză trebuie gestionată astfel încât să nu ajungem la anarhie, ceea ce se întâmplă în aceste zile devine de-a dreptul oribil. Ne preocupă mai mult închiderea trustului Intact decât faptul că au început să moară copii nou născuți, iar cazurile nu mai sunt izolate.

Priviți imaginea de mai jos:

Capture

Știrea zilei este acoperită cu succes de un top story care nu are un scop justificabil. Vorbim de popularitatea președintelui care nu poate fi constantă pe parcursul mandatului, iar în 2016 chiar nu are miză. În partea dreaptă, însă, avem o „banală recomandare”: SHU se extinde. 

Nu-mi doresc să văd oameni în stradă pe acest subiect, dar mi se pare că am mai trecut de două ori prin crize asemănătoare. O dată a fost la sfârșitul anilor ’80 (infestarea cu HIV), o dată în anii ’90 (starea orfelinatelor). De fiecare dată au fost „palmate” niște informații cu privire la situația unor copii și de fiecare dată am ajuns să le plângem de milă.

Prin urmare: azi chiar nu vreau să știu cine face circ la Antena 3, nu vreau să știu care e media aprecierilor/dezaprecierilor lui Iohannis, vreau doar să puneți naibii presiune pe stat să trateze problema cel puțin la fel de serios cum au făcut-o la #colectiv. Puteți face asta?

Write a Comment

Comment